אם חברה צלצלה שהי מגיעה עוד 10 דקות לשיחת נפש של בנות ואין לכם זמן וכוח להכין משהו מסובך, או אתם מחפשים מתכון בריא, צמחוני ומהיר ברוקולי בתנור שמוכן בקלות ובמהירות הוא בדיוק מה שחיפשתם.
מצרכים:
1-2 ברוקולי
מעט שמן זית
מעט מלח ופלפל
אופן הכנה:
1. השרו את הברוקולי בקערה עם מי מלח לכ-5-10 דקות, על מנת להוציא את כל "החיות" העלולות להתחבא בה.
2. שטפו את הברוקולי והפרידו לפרחים או לחתיכות שנוח לנגוס בהן.
3. סדרו את הברוקולי בתבנית והזליפו מעל מעט שמן זית. פזרו מלח ופלפל לפי טעמכם האישי.
4. הכניסו לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות לאפיה של כ-30-40 דקות.
אפשר להגיש ללא תוספות או בליווי טחינה או יוגורט יווני.
/ / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / // / / / / / / // / / // / / / / / / // / / // / / / / / / // / / // / / / / / / // / / // / / / / / / // / / // / / / / / / // / / // / / / / / / // / / // / / / / / / // / / // / / / / / / // / / // / / / / / / // / / // / / / / / / // / / // / / / / / / // / / // / / / / / / // / / // / / / / / / // / / /
פוליסמן אולגה